SALOUA

HAARSALON PUUR GELUK

“My dream came true, mijn eigen salon!”

Ik ben een echte ‘Hair & Fashion lover’. Ruim 20 jaar geleden begon ik als kapster en heb ik in verschillende salons gewerkt. Ik heb alle facetten van dit mooie vak mogen ervaren en mogen uitoefenen. De volgende stap moest dan ook een eigen salon zijn. Haarsalon Puur Geluk is dan ook een droom die uit komt.

Bij mij in de salon krijg je persoonlijk advies voor je haar. Ik neem tijd om in overleg naar jouw wensen te luisteren en mijn advies daarin te geven. Geen massa drukte maar persoonlijke aandacht.

Met mijn kennis van knippen en ervaring met styling & kleurbehandelingen zorg ik er altijd voor dat je tevreden de salon verlaat.

Ik werk met het merk Natulique, een bio gecertificeerd haarmerk waarbij de kwaliteit en behoud van het haar op nummer 1 staat. Natulique heeft 95% tot 100% gecertificeerd organisch en natuurlijke producten en komt uit Denemarken. Daarnaast gebruikt Natulique gerecyclede verpakkingen, doet aan verantwoorde marketing, kiest voor duurzame productie en is 360BIOCERT gecertificeerd.

Net zoals ik bewuster kies met wat ik eet en drink, vond ik het ook steeds belangrijker worden om voor mijn huid en haar natuurlijke producten te gaan gebruiken. En dit ook zo aan te bieden voor mijn klanten. De kleurproducten van Natulique zijn vrij van PPD, resoranol, ammoniak, parabenen en SLS. Wat je wel terug vindt in de kleuringen zijn verzorgende oliën zoals: jojoba, abrikozen, zonnebloemzaad en kokosolie.

Tot snel in mijn stoel!

Liefs Saloua